Seurat

Aikidoseura Hokutokai

Aikidoseura Hokutokai on perustettu vuonna 1987. Nykyisin sillä on jäseniä noin 100 ja toimintaa on Oulussa, Limingassa ja Raahessa. Aikidon lisäksi seurassa on harjoiteltu vuodesta 2002 lähtien muso shinden ryu iaidoa.

Budoseura Oulun Musokai

Oulun Musokai on 1999 perustettu japanilaisten kamppailu-/taistelulajien erikoisseura, jossa lajivalikoimaan kuuluu mm. karate, jujutsu ja kobudo sekä uutena tulokkaana iaido. Seura on panostanut viime vuosina vahvasti junioritoimintaan saaden 10-vuotisjuhlien kunniaksi myös Nuori Suomi -sinetin laadukkaasta juniorityöstään.

Bujinkan Dōjō Oulu

Bujinkan Dōjō Oulu on vuonna 2004 perustettu Bujinkan Budō Taijutsu -taistelutaitoa harjoitteleva ryhmä.

Jeet Kune Do Finland

JKD Finland on kahden kaupungin kamppailulajiseura: Helsingissä ja Oulussa toimivat tiiviit ja asialle omistautuneet ryhmät. Harjoiteltaviin lajeihin kuuluu mm. Wing Chun, Kali sekä Jeet Kune Do. Koululta löytyvät Suomen ainoat Bruce Leen opettajan ja oppilaan, Guro Dan Inosanton, valtuuttamat opettajat.

  • jkd.fi

Ju-Jutsu Oulu

Ju-Jutsu Oulu on Hokutoryu ju-jutsun ja Koden Enshin Ryu kenjutsun harjoitteluun keskittyvä seura, joka on perustettu vuonna 1995 Hokutoryun saavuttua kaupunkiin viisi vuotta aiemmin. Kenjutsu on kuulunut seuran lajivalikoimaan vuodesta 2014 lähtien.

Oulun Han Moo Do

Hanmoodo on perinteisiin korealaisiin kamppailutaitoihin pohjautuva Suomessa kehitetty kamppailulaji. Suomessa lajia on harrastettu vuodesta 1989 ja Oulussa vuodesta 1994. Oulun seuralla on pitkät juuret, kokeneet vetäjät ja innokkaat harrastajat. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen kamppailulajiin.

Oulun Taidoseura

Oulun Taidoseura perustettiin vuonna 1991 seitsemän innokkaan taidokan voimin. Seura kuuluu Suomen Karateliittoon.

Pohjan Kamppailijat

Oululainen thainyrkkeilyseura, jossa treenaaminen otetaan tosissaan, muttei vakavasti.
Haluamme tarjota laadukasta ja yksilöllistä opetusta sekä monipuolista seuratoimintaa koulutusten ja salien yhteistöiden merkeissä.
Meille kaikki ovat tervetulleita treenaamaan.

Taekwon-Do Akatemia

Taekwon-Do Akatemia yhdistys ry (perustettu 2006) opettaa Choi Hong Hi:n perustaman kansainvälisen ITF:n eli International Taekwon-Do Federationin mukaista Taekwon-Doa.